Deskundig advies nodig?

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en proces- technische vraagstukken.

Ik wil advies

DAGnl Integrum

DAGnl Integrum is onderdeel van De Adviesgroep Nederland (DAGnl). DAGnl Integrum ondersteunt alle bv’s binnen DAGnl op het gebied van Administratie, Personeelszaken, Automatisering, Facilitair, Kwaliteit en Communicatie. Onze korte lijnen en ervaring met het opzetten van efficiënte betalings- en verwerkingsprocessen maken dat wij voor MKB-ondernemingen veel werk kunnen verzetten in korte tijd.

DAGnl Integrum zorgt voor snelle en correcte vastlegging, tegen zeer concurrerende tarieven, zodat de onderneming op ieder gewenst moment vinger aan de pols heeft met betrekking tot zijn omzetontwikkeling, debiteurenbeheer en liquiditeit. Op deze manier kunnen onze klanten doen waar ze goed in zijn: ondernemen!

Groeit uw administratie u boven het hoofd en wilt u liever uw tijd besteden aan datgene waar u goed in bent? U bent van harte welkom voor een kop koffie bij DAGnl Integrum om alle mogelijkheden te bespreken!