Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact op met Karin Ouwerkerk (P&O) tel. 06 25636550.

ECOLOOG HUISSEN

Expertise: Ecologie
Standplaats:  Huissen
Aantal uren: in overleg

OVER DE FUNCTIE
Heb jij een passie voor ecologie, flora & fauna en wil jij bijdragen aan een groene, duurzame, biodiverse  wereld? Voor ons dochterbedrijf GRAS Advies zoeken wij een Ecoloog.

EVEN VOORSTELLEN
GRAS Advies is een onafhankelijk ecologisch adviesbureau en is onderdeel van DAGnl. Wij geloven in clichés als: ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’ en ‘afspraak is afspraak’. De basis van onze adviezen ligt in de kennis en ervaring van onze ecologen. Op jaarbasis voeren wij ruim 200 projecten uit, veelal in een openbare ruimte zoals woningbouwprojecten, weg- en waterbouwprojecten, maar ook projecten op het gebied van waterberging, klimaatadaptatie en vergroening van de buitenruimte.

EEN TYPISCHE WERKDAG
Een typische werkdag bestaat in ons bedrijf niet. De ene dag tel je vleermuizen bij een rijksmonument, de volgende dag bereken je de stikstofemissie van een vakantiepark. ‘s Morgens plaats je een wildcamera bij een dassenburcht en ’s middags schrijf je een ecologisch werkprotocol voor de kamsalamander. Je werkt nauw samen met de andere ecologen en met specialisten op andere vakgebieden binnen DAGnl.

‚ÄčJIJ BESCHIKT OVER:

  • een afgeronde hbo/wo-opleiding richting biologie, bos- en natuurbeheer, tuin- en landschapsinrichting met specialisatie Nederlandse ecologie;
  • bij voorkeur enkele jaren ervaring als ecoloog bij een adviesbureau;
  • gedegen kennis van en ervaring in tenminste een van de volgende onderwerpen: flora & fauna quickscan, vleermuizen, vogels, amfibieën, stikstof, ecologisch werkprotocol, Wet natuurbescherming;
  • een pro-actieve werkhouding, je weet van aanpakken, bedenkt zelf oplossingen en denkt mee over de ontwikkeling van het bedrijf;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • een hoge mate van zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid;
  • een goede fysieke conditie i.v.m. het uitvoeren van veldwerk overdag en ’s nachts;
  • rijbewijs B.

WAT WIJ BIEDEN
Wij bieden een fijne werkplek met leuke collega’s, flexibiliteit, een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en investeren in jouw persoonlijke groei en loopbaan. Daarnaast hebben wij een open en informele bedrijfscultuur waar samenwerken en kennisdelen hoog in het vaandel staan.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Ouwerkerk (P&O) tel. 06 25636550 of e-mail karin.ouwerkerk@dagnl.nlReageren op deze vacature kan tot 15 juni.

Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact op met Karin Ouwerkerk (P&O) tel. 06 25636550.

Stuur jouw CV en motivatiebrief via e-mail naar personeel@dagnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.