Deskundig advies nodig?

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en proces- technische vraagstukken.

Ik wil advies

Landmeten

De wereld om ons heen verandert continu. Daar waar de mens veranderingen aan het landschap realiseert, zijn nauwkeurige metingen vereist om tot realisatie van plannen te komen. DAGnl brengt zorgvuldig alle vereiste waarden in kaart!

Ruime expertise en de modernste apparatuur

Meten is weten; en daarbij is precisie van evident belang. De data die met inmetingen worden vergaard vormen het startpunt van vrijwel elke menselijke wijziging in onze omgeving. Vergaande expertise en de modernste  apparatuur zijn daarbij absolute voorwaarden! Voor een zeer breed scala aan meetmethoden en het aanleveren van de vereiste data biedt DAGnl de vereiste knowhow. Altijd via een vast aanspreekpunt.

Meetwerk op maat

DAGnl is proactief. Naast vergaren van data denkt DAGnl mee in de opvolgende vertaalslag naar de meest efficiënte concepten.

Deze expertise valt onder Buro Hoogstraat.

Onze diensten op het gebied van landmeten:

  • 3D laserscannen
  • 3D CAD modellen
  • Kadastrale reconstructies
  • Digitale kadastrale gegevensProject: infrastructuur giethoornIn opdracht van de gemeente Steenwijkerland is een inventarisatie uitgevoerd met betrekking tot de kwaliteit van de infrastructuur in het oude gedeelte van Giethoorn.  Lees meer over dit project.