Deskundig advies nodig?

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en proces- technische vraagstukken.

Ik wil advies

Missie

Betrokken en kennisrijke partner
DAGnl wil een betrokken kennisrijke partner zijn bij het ontwikkelen van pragmatische en duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van de openbare ruimte. Door onze multidisciplinaire en specialistische kennis in te zetten zorgen wij samen met onze opdrachtgevers voor een toekomstbestendige leefomgeving. Door kennis te delen en te ontwikkelen zorgen wij voor innovatieve ondersteuning voor onze opdrachtgevers. De synergie tussen onze verschillende expertises zorgt voor meerwaarde van de begin- tot eindfase van projecten. Wij staan voor een mensgerichte aanpak en zijn oplossingsgericht. Binnen DAGnl werken wij als één team, met korte lijnen en zijn we nuchter: we gaan er gezamenlijk voor. Wij streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers, medewerkers en leefomgeving waarbij openheid, flexibiliteit en integriteit centraal staan.

Mensen eerst
Wij werken vanuit vertrouwen en halen het beste uit elke werknemer. Dit doen wij door het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Bovendien leggen wij de verantwoordelijkheden breed in de organisatie. Zo zorgen wij voor betrokkenheid en stimuleren wij onze medewerkers om initiatief te nemen en vooruitstrevend te denken. Iedere medewerker draagt bij aan de toekomst van DAGnl. Wij geloven dat specialisten excelleren in een omgeving waar ze worden uitgedaagd om te leren en worden gemotiveerd om het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij zien we de werk-privébalans mede als grote voorwaarde tot het goed kunnen functioneren en ontwikkelen binnen DAGnl.