Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op om middels een gesprek te brainstormen over een mogelijke wederzijdse aanvulling. Neem dan contact op met Fred Henniphof (0521 - 513 441).

Ontwerper / Werkvoorbereider Steenwijk

Expertise: Civiele Techniek
Standplaats: Steenwijk
Aantal uren: in overleg

OVER DE FUNCTIE
Heb je interesse voor de Civiele Techniek? En zoek je een nieuwe uitdaging in het realiseren van uiteenlopende uitdagende projecten?

Voor ons dochterbedrijf Buro Noord zoeken wij een Ontwerper/Werkvoorbereider in Steenwijk. In deze functie maak je ontwerp- en bestektekeningen. Daarnaast ben je betrokken bij het geven van adviezen die betrekking hebben op het ontwerpproces. Je werkt nauw samen met de projectleider en de opdrachtgever. 

De functie omvat de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • maken van ontwerpen en bestektekeningen.
 • maken van werkomschrijvingen en RAW bestekken.
 • maken van budget- en bestekramingen.
 • in teamverband samenwerken aan uiteenlopende projecten.
 • zelfstandig bedenken en uitwerken van technische oplossingen.

JIJ :

 • hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting civiele techniek;
 • hebt kennis van AutoCAD of Microstation;
 • hebt enkele jaren relevante werkervaring;
 • ​bent in het bezit van een rijbewijs.
   

WAT WIJ BIEDEN:
Wij bieden een fijne werkplek met leuke collega’s, flexibiliteit en een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Wij investeren in jouw persoonlijke groei en loopbaan binnen een open en informele bedrijfscultuur van samenwerken en kennisdelen.

Je vindt bij ons volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in een functie die jij ambieert. Verder hebben wij een open en informele bedrijfscultuur waar samenwerken en kennisdelen hoog in het vaandel staan.
 

WIE  ZIJN WIJ
Buro Noord is een civieltechnisch adviesbureau werkend vanuit DAGnl (De Adviesgroep Nederland). Een informele werksfeer, teamgeest, flexibiliteit en open manier van communicatie spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Hierdoor is het voor ons mogelijk om voortdurend kwalitatief goed werk af te leveren.

Wij voeren we een grote verscheidenheid aan projecten van verschillende omvang en complexiteit efficiënt uit. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen, provincies, projectontwikkelaars, industrie en aannemers.

Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op om middels een gesprek te brainstormen over een mogelijke wederzijdse aanvulling. Neem dan contact op met Fred Henniphof (0521 - 513 441).

Stuur jouw CV en motivatiebrief via e-mail naar personeel@dagnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.