Deskundig advies nodig?

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en proces- technische vraagstukken.

Ik wil advies

Procescertificaat Asbestinventarisatie

Om de verspreiding van asbest naar de leefomgeving en omwonenden te voorkomen, is het verwijderen van asbest aan strenge regels verbonden. In Bijlage XIIIa van de Arbeidsomstandighedenregeling zijn de regelgeving en alle eisen met betrekking tot de inventarisatie van asbest in Nederland opgenomen. Gespecialiseerde asbestinventarisatiebedrijven dienen zich hier aan te houden middels certificering conform dit certificatieschema. Greenhouse Advies (onderdeel van DAGnl) voldoet aan de regels van deze regeling en mag haar werkzaamheden gecertificeerd uitvoeren.

Greenhouse Advies (onderdeel van DAGnl) is momenteel gecertificeerd als asbestinventarisatiebedrijf en in het bezit van het Procescertificaat Asbestinventarisatie. Onze medewerkers asbestinventarisatie zijn bij Ascert geregistreerd als DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest). U kunt ervan op aan dat Greenhouse Advies de wettelijk vereiste kwaliteit levert.