Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op om middels een gesprek te brainstormen over een mogelijke wederzijdse aanvulling. Neem dan contact op met Fred Henniphof (0521 - 513 441).

Projectleider / - manager Steenwijk

Expertise: Civiele Techniek
Standplaats: Steenwijk
Aantal uren: in overleg

OVER DE FUNCTIE
Ben jij gepassioneerd over de Civiele Techniek? En een enthousiaste ‘vakidioot’? Voor ons dochterbedrijf Buro Noord zoeken wij een Projectleider/-manager in Steenwijk.

De functie omvat de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • voeren van projectleiding en directievoering van kleinschalige tot grote complexe projecten. Je stuurt hierbij projectteams, werkvoorbereiders, ontwerpers en tekenaars aan. Zowel in voorbereidings- als uitvoeringsfase.
 • maken van calculaties en kostenramingen.
 • begeleiden van diverse contractvormen.
 • begeleiden van het proces bij de aanbestedingsprojecten.
 • bewaken van de kwaliteit en het beheersen van de financiële aspecten van de projecten.
 • zijn van het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers.

JIJ :

 • hebt Hbo of WO werk- en denkniveau;
 • hebt kennis van en ervaring met (complexe) civieltechnische projecten;
 • hebt kennis van RAW-systematiek en UAV-GC contracten.
   

WAT WIJ BIEDEN:
Wij bieden een fijne werkplek met leuke collega’s, flexibiliteit en een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren wij (graag) in jouw persoonlijke groei en loopbaan. Onze bedrijfscultuur is open en informeel; samenwerken en kennisdelen vinden wij belangrijk. Je vindt bij ons volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in een functie die jij ambieert. Verder hebben wij een open en informele bedrijfscultuur waar samenwerken en kennisdelen hoog in het vaandel staan.
 

WIE  ZIJN WIJ
Buro Noord is een civieltechnisch adviesbureau werkend vanuit DAGnl (De Adviesgroep Nederland). Een informele werksfeer, teamgeest, flexibiliteit en open manier van communicatie spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Hierdoor is het voor ons mogelijk om voortdurend kwalitatief goed werk af te leveren.

Wij voeren we een grote verscheidenheid aan projecten van verschillende omvang en complexiteit efficiënt uit. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen, provincies, projectontwikkelaars, industrie en aannemers.

Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op om middels een gesprek te brainstormen over een mogelijke wederzijdse aanvulling. Neem dan contact op met Fred Henniphof (0521 - 513 441).

Stuur jouw CV en motivatiebrief via e-mail naar personeel@dagnl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.