Deskundig advies nodig?

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en proces- technische vraagstukken.

Ik wil advies

Werken bij DAGnl

DAGnl is de afgelopen jaren gegroeid en blijft groeien. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar professionals die met ons mee willen groeien in de archeologie, asbest, bodemonderzoek en sanering, ecologie, energietransitie en duurzaamheid, landmeten, OCE, sport en groen en stedenbouw. Dag in dag uit zorgen wij samen voor een betere leefomgeving. Deel jij deze ambitie?

Wat vinden wij belangrijk?
Wij hechten veel waarde aan onderling vertrouwen, daarom leggen wij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Wij benutten onze kennis, zijn betrokken en mensgericht om vraagstukken in de openbare ruimte op te lossen. Wij werken vanuit vertrouwen en zorgen bij opdrachtgevers voor de ”extra mile”. 

Daarom zijn onze (kern)waarden:

  • Excelleren kan binnen DAGnl door een omgeving waarin je wordt uitgedaagd om te leren. Wij willen het beste uit elke medewerker halen door initiatieven te omarmen.
  • Ondernemerschap is voor ons een uitgangspunt, meedenken bij het ontwikkelen en opzetten van nieuwe projecten. Jouw input en het meedenken wordt gewaardeerd.
  • Ontwikkeling en groei vinden wij erg belangrijk. Wij stimuleren kennis en vaardigheden. Per jaar organiseren wij twee keer een kennismidddag om kennis te maken met een partner, opdrachtgever of interessant bedrijf. Daarnaast stellen we per jaar per medewerker een opleidingsbudget beschikbaar.
  • Vertrouwen en onze no-nonsens cultuur is voor ons van grote waarde. Wij houden van aan- en doorpakken in een informele sfeer.
  • Korte lijnen zorgen ervoor dat iedereen in de organisatie elkaar snel weet te vinden.
  • Flexibiliteit, je hebt de mogelijkheid om op zes verschillende vestiging in heel Nederland te werken: Almelo, Hoevelaken, Huissen, Kaatsheuvel, Olst, Warmenhuizen en Steenwijk.
  • Naast hard werken is er ook ruimte voor een ontmoeting in informele sfeer. Jaarlijks vinden er verschillende informele bijeenkomsten plaats. 

Wij geloven dat professionals excelleren in een omgeving waar ze worden uitgedaagd om te leren en worden gemotiveerd om het maximale uit zichzelf te halen. Wij zien de privé-situatie mede als grote voorwaarde tot het goed kunnen functioneren en ontwikkelen binnen DAGnl.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Herken jij je in het bovenstaande? Wil jij onderdeel uitmaken van onze organisatie én ambitie ? Neem dan eens contact op met Karin via karin.ouwerkerk@dagnl.nl of 06-25636550. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Of bekijk direct onze openstaande vacatures én stage- en leerplekken.